Известие

Collapse
No announcement yet.

вибрира при спиране от висока скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вибрира при спиране от висока скорост

Здравейте, автомобила е 156 1.9жтд 105 коня. Колата е с 4 нови диска и накладки, преди от време на време се усещаше вибрации при спиране от висока скорост, но не всеки път, сега продължава да го прави. Не се усеща на волана. Усещам го все едно е от предно ляво колело, предницата е здрава (носачи, накрайници биалетки), няма тропане и има реглаж. От какво може да са тези вибрации ??
    Благодаря предварително.
    П.П. предните гуми са чисто нови

Колега в сервиз ли ти монтираха новите дискове и накладки? Ако е така можеш спокойно да предявиш рекламация . Ако си ги монтирал ти и не си почистил ръждата по главините пак може да ти тресе на спирачка . Това при положение , че тресе само при натискане на спирачка .

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

Има логика ако е от предния мост да ти тресе във волана .

Comment

Какви диснове и накладки сложи? Пълно е с ментета?

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

аз съм ги сменявал миналата година, с флекс и телена четка съм чистил главините до метал. ЛПР дискове и джурид са накладките, вибрациите се появиха днес, не са на всяко спиране, спирачна течност и маркучи са сменявани.

Comment

Ами може да си ги искривил , най-лесно става като са нагряти спирачките и минеш през вода и ето ти резултата ...

Comment

Преди време го ядох така,над 160 тропаше при спиране и след смяната му се оправи,шарнира и предния тампон бяха свършили.Сега се наложи да сменя пак същия,но тресенето продължава и сигурно и другия носач е свършил
            П.с. по дупки не се усеща да тропа предницата
            Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

От разбита предница не може да тресе

Comment

Working...
              X